2002

Gourmeterne

"God mad, gode vine og godt selskab"

 

Middage i 2002

 

10. middag hos Martin Ipsen-Pedersen den 10. februar 2002.

 

11. middag hos Kristian Rønne den 12. april 2002.

 

12. middag den 7. juni 2002 hos Christian Agersund.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er vi klar - og sultne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forretten bliver forberedt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asparges i Filodej m/Ansjos. Hertil en flaske Eaglehawk 1999.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grillet Paprika m/Ricottaost, Parmaskinke m/Pestobønner og Bruchetta m/Champignoner.

Vi drak en flaske Rocca dei Mori Copertino DOC 2000 til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Broccolimousse. Hertil et glas Chardonnay Rubicone – Vino Frizzante IGT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foie Gras tern vendt i rugbrødsrasp m/balsamicoglace.

Vinen var en Chatau Blaignan – Medoc Cru Bourgeois 1999.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Entrecote – grillet m/små Rosmarinstegte kartofler. En Mas La Plana – Torres 1995, enkeltmarksvin, passede perfekt til.

 

Næste ret var en Cheesecake med en Moscatel de Valencia til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desserten bliver forberedt grundigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Profiteroles m/Jordbær og Creme Anglaise. Hertil et glas Rozes LBV 1994 Portvin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tja, enhver kan jo blive både mæt og træt ovenpå al den gode mad.

 

13. middag den 18. oktober 2002 hos Anders Silberbauer.

Copyright © Gourmeterne 2002.
Copyright © Gourmeterne 2002.
Copyright © Gourmeterne 2002.
Copyright © Gourmeterne 2002.
Copyright © Gourmeterne 2002.
Copyright © Gourmeterne 2002.
Copyright © Gourmeterne 2002.
Copyright © Gourmeterne 2002.
Copyright © Gourmeterne 2002.
Copyright © Gourmeterne 2002.
Copyright © Gourmeterne 2002.
Copyright © Gourmeterne 2002.
Copyright © Gourmeterne 2002.

 

Gourmeterne siden 2000. Copyright © 2015. Alle rettigheder forbeholdes. Webmaster Anders Dandanell Skjødt.