2003

Gourmeterne

"God mad, gode vine og godt selskab"

 

Middage i 2003

 

14. middag hos Anders Skjødt den 25. januar 2003.

 

Hovedretten var kotelet med ananas og vilde ris.

 

15. middag hos Martin Ipsen-Pedersen den 18. juli 2003.

 

16. middag hos Anders Silberbauer den 27. september 2003.

 

17. middag hos Anders Skjødt den 15. november 2003.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkomst champagne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salat med avokadoer, rejer, tomater og løg på en bund af ruccolasalat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snegle m/brød og smør.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mørbradgryde bestående af svinemørbrader, håndskåret bacon, champignon, cooktailpølser, løg og tomater kogt

sammen med fløde. Dertil kartoffelmos tilberedt med æggehvide.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dessert is og kaffe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi spillede en vinspil og ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... hyggede med lidt vin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så blev der spillet John Mogensen og sunget til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opvasken stod jeg jo selv for.

 

 

 

 

 

 

Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.
Copyright © Gourmeterne 2003.

 

Gourmeterne siden 2000. Copyright © 2015. Alle rettigheder forbeholdes. Webmaster Anders Dandanell Skjødt.