25. september 2004

Gourmeterne

"God mad, gode vine og godt selskab"

 

22. middag hos Martin Ipsen-Pedersen den 25. september 2004.

 

Menuen:

 

Velkomstdrink og saltstænger.

 

Forret: Indbagt fruits de mer, bestående af butterdej, blæksprutter, citron, muslinger og rejer. Dertil en Chateau d'Haux.

 

2. ret: Squash med lammefilet og garniture, bestående af lammefilet i små stykker, squash i tern, peberfrugter i små stykker, lidt løg, salt og peber og broccoli.

 

3. ret: Canneiloni, bestående af oksefars, peberfrugt, forårsløg, champignon, ost, fløde og hakket tomat.

 

4. ret: Lammemørbrad med garniture, bestående af lammemørbrad, små champignoner, citron, smør, gulerødder, appelsinjuice og special ris. Dertil Chateau Puynard 1995.

 

5. ret: Dessert, rødvinskage, bestående af hindbær og vanillieis.

 

Copyright © Gourmeterne 2004.
Copyright © Gourmeterne 2004.
Copyright © Gourmeterne 2004.
Copyright © Gourmeterne 2004.
Copyright © Gourmeterne 2004.
Copyright © Gourmeterne 2004.
Copyright © Gourmeterne 2004.
Copyright © Gourmeterne 2004.
Copyright © Gourmeterne 2004.
Copyright © Gourmeterne 2004.
Copyright © Gourmeterne 2004.
Copyright © Gourmeterne 2004.

 

Gourmeterne siden 2000. Copyright © 2015. Alle rettigheder forbeholdes. Webmaster Anders Dandanell Skjødt.